На Ньютона в ліфті багатоповерхівки згвалтували дівчину

Фото: СЛЕД.net.ua

У Харкові жертвою ґвалтівника стала 20-річна дівчина. Чоловік напав на неї в ліфті одного з житлових будинків на вулиці Ньютона. Про це повідомляється в одному з Телеграм-каналів Харькова

За даними користувачів, гвалтівнику приблизно 40-50 років. Він невисокого зросту, приблизно 165 см. Був одягнений в одяг чорного кольору, на обличчі – щетина.

В повідомленні відзначається, що в даному районі це не перший випадок зґвалтування, вчинений чоловіком зі схожими прикметами.

Фото: скрин поста

У відділі комунікації Нацполіціі області підтвердили інформацію про зґвалтування 20-річної дівчини в житловому будинку на вулиці Ньютона. Також повідомили, що оперативники проводять всі необхідні слідчі дії. Подробиці події відмовилися повідомити, пославшись на те, що постраждала і її сім’я проти розголосу.

Як повідомляв Харків Times, ввчечері 25 січня в одній з аптек Немишлянського району невідомий зґвалтував та пограбував дівчину-провізора.

На пошуки злочинця по тривозі був піднятий весь особовий склад районного відділу. Коли поліцейські переглянули записи відеокамер, встановлені в аптеці, дільничний інспектор впізнав у ґвалтівнику 45-річного мешканця району, раніше вже судимого за скоєння пограбування. Через дві години після злочину підозрюваного затримали неподалік від його помешкання.