Харківські патрульні врятували чоловіка від самогубства, жінку – на пожежі

Фото: 24 канал

Протягом декількох днів співробітники Патрульної поліції Харькова врятували двох людей. Інспектори не дали чоловіку стрибнути з 6 поверху будинку, розташованого на вул. Руставелі.

Про це повідомляє прес-служба Управління Патрульної поліції Харкова. Отримавши інформацію про те, що чоловік має намір накласти на себе руки, патрульні прибули на виклик та розпочали перемовини з відчайдухом.

“В результати злагоджених дій правоохоронцям вдалося вхопити чоловіка, який стояв на підвіконні, та затягнути назад до квартири”, – йдеться в повідомленні.

Надалі громадянина передали співробітникам бригади швидкої медичної допомоги.

Вранці 18 лютого екіпаж патрульних побачив пожежу у одній з квартир одноповерхового житлового будинку на 4-х господарів у пров. Коксовий, 7. Як повідомляє прес-служба ДСНС в Харківській області, правоохоронці вивели з задимленої оселі жінку та повідомили про загоряння рятівникам. Врятовану жінку передали медикам, які відвезли її до до 4-ї міської лікарня з діагнозом отруєння чадним газом та опіки верхніх дихальних шляхів.

Вогнеборці, які приїхали на місце події, встановили, що в квартирі горіли диван та домашні речі на площі близько 5 кв.м. За годину після отримання повідомлення про пожежу вогнеборці повністю ліквідували возгарання.