У брата Зайцевої відібрали права за водіння у п’яному вигляді

Фото: facebook.com/policecontrolukraine

У Харкові брата Олени Зайцевої Василя Дзержинський районний суд притягнув до адміністративної відповідальності за керування у нетверезому стані. Чоловіка оштрафували на 10 200 гривень і позбавили прав.

Про це повідомляється на сторінці спільноти Police Control Ukraine в Facebook.

Влітку минулого року Василь Зайцев припаркував свій автомобіль BMW 320 на тротуарі, не залишивши пішоходам місця для пересування. Під час розмови з водієм поліцейські помітили у нього очевидні ознаки сп’яніння.

“Під час спілкування з водієм інспектори виявили у чоловіка ознаки алкогольного сп’яніння. Від проходження огляду на стан сп’яніння в установленому законом порядку Зайцев відмовився в присутності двох свідків”, – сказано в повідомленні.

Нагадаємо, Олена Зайцева – учасниця смертельного ДТП на вулиці Сумській в Харкові, яке сталося 18 жовтня 2017 року. Зайцева на автомобілі Lexus влетіла в натовп людей, які стояли на тротуарі в очікуванні, коли увымкнеться зелений сигнал світлофора. 5 осіб у віці від 19 до 46 років загинули на місці. 6 осіб отримали травми різної тяжкості, одна 24-річна потерпіла пізніше померла в лікарні.

Як повідомляв Харків Times, в Київському районному суді Харкова з лютого 2018 році судять учасників смертельного ДТП на Сумській – Олену Зайцеву і Геннадія Дронова. На недавньому засіданні суду у справі про ДТП нарколог заявила, що в організмі Зайцевої були опіати, але на момент аварії вона була твереза.