На Окружній зіткнулися вантажівка та два легковики (фото)

Фото: hk.npu.gov.ua

35-річний водій автомобіля Volkswagen постраждав у потрійному ДТП, що сталася на трасі Київ-Харків-Довжанський. Чоловіка з закритою черепно-мозковою травмою та переломом поперекового відділу хребта доставлено до Харківської лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги.

Як повідомляє відділ комунікації Нацполіції області, аварія сталася 14 лютого близько 18:30. За попередніми даними вантажний автомобіль Daf з причепом під керуванням 52-річного водія зіштовхнувся з автомобілем Volkswagen, який відкинуло на Porsche Cayenne під керуванням 43-річного чоловіка.

Фото: hk.npu.gov.ua

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв Харків Times, 14 лютого внаслідок дорожньо-транспортної пригоди на трасі Харків-Чугуїв загинула жінка, ще п’ятеро потерпілих віком від 30 до 50 років з забоями та ссаднами звернулись за медичною допомогою.