В Харкові суд відправив під варту одного з брокерів, що обманули “евробляхерів”

Фото: topor.od.ua

12 лютого Київський районний суд Харкова обрав запобіжний захід для одного з трьох зловмисників, яких підозрюють в обмані власників авто з іноземною реєстрацією. Суд відправив підозрюваного під варту з правом внесення застави в розмірі 1,5 млн грн. Про це повідомляє Newsroom.

Під час судового розгляду харків’янин заявив, що просто здавав приміщення двом іншим фігурантам і не мав відношення до їх діяльності.

Нагадаємо, 7 лютого до Київського відділу поліції почали надходити заяви від громадян, що фірма, яка надає послуги з доставки і розмитнення автомобілів, не виконує умови договорів.

Починаючи з грудня минулого року харків’яни укладали угоди з фірмою, розташованою по вулиці Шевченка, стосовно доставки та розмитнення автомобілів з Польщі, Литви, Латвії, Кореї. Співробітники фірми отримали від заявників гроші за надання послуг від 28 тисяч гривень і вище та зникли. Станом на 12 лютого нараховується більше 100 постраждалих від дій шахраїв.

Слідчі порушили кримінальну справу за статтею 190 КК України (шахрайство).

Поліції вдалося встановити особу одного з брокеров-“кидал”. Ним виявився 50-річний харків’янин. Пошуки двох фігурантів справи тривають.