В районі Основи невідомий зарізав таксиста

Співробітники поліції розшукують невідомого чоловіка, який сьогодні, 11 лютого, скоїв вбивство таксиста на вул. Вокзальній в Основ’янському районі міста.

Як повідомили у відділі комунікації Нацполіціі області, повідомлення про виявлення тіла вбитого надійшло до Основ’янського відділу поліції о 12:43.

“За попередньою інформацією, невідомий вийшов з автомобіля Hyundai з державним номером АХ1998ВА та вбив водія автівки, після чого зник у невідомому напрямку”, – йдеться у повідомленні.

Вбивця наніс загиблому різані рани в область шиї.

Прикмети підозрюваного: на вигляд 25-30 років, середнього зросту, одягнений у куртку темного кольору.

Інформація про подію зареєстрована у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень. Вирішується питання про кваліфікацію події за ст. 115 КК (умисне вбивство).

Поліція просить громадян, які володіють будь-якою інформацією або стали свідками події, повідомити у поліцію за телефонами: 093-31-61-983, 095-58-01-420, 067-57-72-716 або 102.

Як повідомляв Харків Times, 7 лютого пасажира електрички Дергачі-Харків госпіталізували до лікарні швидкої та невідкладної допомоги з кількома ножовими пораненнями та у шоковому стані. 10 лютого в ході проведення відпрацювання території Харківської області поліцейські затримали 35-річного чоловіка, якого підозрюють у нанесенні ножових поранень пасажиру електропоїзда.