За добу у Харкові та області сталося 53 ДТП

Фото: hk.npu.gov.ua

За добу на шляхах Харкова та області сталося 53 дорожньо-транспортні пригоди, в яких постраждали 7 людей.

Як повідомляє прес-служба Нацполіції області, одна з аварій трапилася 8 лютого о 20:20 у селищі Безлюдівка.

“61-річний водій автомобіля «Chery» виїхав на смугу зустрічного руху, внаслідок чого допустив зіткнення із транспортними засобами «Daewoo» та «Seat»”, – йдеться в повідомленні.

В результаті цієї аварії постраждали четверо людей. Водій «Chery» отримав забої різних частин тіла. 43-річна водій та 48-річна пасажирка «Daewoo» отримали закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та забої тіла. 46-річний пасажир «Daewoo» отримав закритий перелом кісток носа. Потерпілі були доставлені до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги. Стан їх здоров’я медики оцінюють як задовільний.

Інформація зареєстрована у Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Харківського відділу поліції.

Як повідомляв Харків Times, в харківському суді більше року слухається справа про резонансне ДТП на вулиці Сумській, внаслідок якої постраждали 11 людей. П’ятеро людей у віці від 19 до 46 років загинули на місці. Шестеро – отримали травми різної тяжкості, одна 24-річна потерпіла пізніше померла у лікарні. Зараз на лаві підсудних двоє водіїв – Олена Зайцева та Геннадій Дронов. Обом загрожує до 10 років позбавлення волі.