Друкували всю нічь? – в травмаях і тролейбусах Харькова продають квітки з новими цінами

Фото: Светлана Попович / Facebook

Сьогодні, 7 лютого, пасажирам електротранспорту Харкова продають квитки з новою, підвищеною, ціною за проїзд. Фото тікетів, на яких вказана ціна в 6 гривень, харків’яни публікують в соцмережах. І одночасно цікавляться, коли встигли надрукувати квитки, якщо рішення про подорожчання виконком міськради прийняв напередодні, 6 лютого.

“Молодці які, всю ніч, напевно, не спали, друкували нам їх. А що з приводу розритих теплових мереж і нечищених доріг і дахів від бурульок?”, – написала Світлана Попович в Facebook.

При підвищенні вартості на 50% з 4 до 6 гривень пасажири Харківського електротранспорту змушені їздити в старих трамваях з поіржавілими сидіннями і вікнами, які ризикують випасти при будь-якому різкому повороті. На це звернув увагу Денис Субота.

“Я в шоці  6 грн., без тепла, все іржаве”, – прокоментував Денис Субота в Facebook.

Фото: Денис Субота/ Facebook

Як повідомляв Харків Times, 6 лютого виконавчий комітет Харківської міськради підвищив тариф на послугу з перевезення пасажирів метрополітеном до 8 гривень, в тролейбусах і трамваях до 6 гривень. Нові тарифи вступають в силу з 7 лютого.

Тарифи, що діяли до цього рішення, протрималися менше року. Минулого разу міськвиконком підвищив вартість проїзду з 29 квітня 2018 року: в метро – на 25%, або на 1 гривню до 5 гривень, і в міських трамваях і тролейбусах – на 33%, або на 1 гривню до 4 гривень. Перед цим тарифи на проїзд в міському електротранспорті Харкова підвищували в березні 2017 року.

Фото: Денис Субота/ Facebook