У Харкові будівельник впав з 10 поверху

Фото: Real-vin.com

Вранці 4 лютого з 10 поверху будинку, що будується по вулиці Професорська в Харкові, впав маляр. Інформацію про подію правоохоронці отримали приблизно о 10:15, повідомляє прес-служба Нацполіціі Харківської області.

“На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Поліцейські провели огляд місця події і опитали свідків. Як було встановлено, потерпілий працював на будівництві муляром, – йдеться в повідомленні.

Попередньо встановлено, що 32-річний харків’янин послизнувся і впав з 10 поверху новобудови. Тіло загиблого без видимих ​​ознак насильницької смерті направили в морг. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст.272 (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) Кримінального кодексу України.

За даними відкритих джерел, на вулиці Професорської в Харкові будується житловий комплекс “Сокольники”. Забудову проводить компанія “Житлобуд-1”.

Як повідомляв Харків Times, 1 людина загинула і 2 госпіталізовано в результаті пожежі в приміщенні залізобетонного цеху по металообробці приватного підприємства в по вулиці Миколаївській, 13 селі Хроли Харківського району Харківської області.