Поліція затримала на гарячому чергового “закладника”

Фото: hk.npu.gov.ua

Співробітники Управління протидії наркозлочинності Головного управління Нацполіціі області спільно з робітниками Московського райвідділу поліції міста 4 лютого затримали на просп. Тракторобудівників 29-річного жителя Чугуївського району області у момент, коли він “робив “закладки” наркотичної речовини”.

Як повідомили у відділі комунікації Нацполіціі області, підозрюваного виявили у ході проведення комплексу профілактичних заходів із відпрацювання території області.

Оглядаючи затриманого, поліцейські виявили та вилучили 16 полімерних пакетів та мобільний телефон.

“Затриманий пояснив, що розкладав наркотики, а їхні місця фотографував мобільним телефоном. При огляді місця події правоохоронці виявили 19 пакунків “закладок”, – йдеться у повідомленні.

За місцем проживання затриманого співробітники поліції також вилучили саморобні пристосування для вживання наркотиків. Всі вилучені речовини направлено на експертизу.

Слідчий Московського райвідділу поліції відкрив кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 КК (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Затриманому загрожує до трьох років позбавлення волі. На даний момент вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Поліція встановлює джерело та канал постачання наркотиків.

Як повідомляв Харків Times, 1 лютого харківські поліцейські затримали двох “закладників” наркотиків, які працювали на інтернет-магазин. Затримані – 18-річний та 24-річний мешканці Харкова. Їх підозрюють у збуті наркотиків за допомогою «закладок» на території Харкова.