Ревнивець, який влаштував підпал сільського клубу, сяде на три роки

Фото: kh.depo.ua

Лозівський міськрайонний суд області визнав 32-річного мешканця Сахновщинського району винним у хуліганстві та умисному пошкодженні майна шляхом підпалу (ч. 1 ст. 296, ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу).

Як повідомили у прес-службі прокуратури області з посиланням на керівника Первомайської місцевої прокуратури Костянтина Щербака, злочинець засуджений за два злочини до трьох років позбавлення волі.

Встановлено, що 8 березня 2018 року нетверезий чоловік зайшов до сільського Будинку культури у с. Катеринівка, що на Сахновщині, щоб “побачитися зі співмешканкою, яка працювала там сторожем та повинна була у ту ніч чергувати”, і не знайшов жінку на робочому місці.

“Чоловік вирішив, що жінка зраджує йому, прикриваючись роботою”, – зазначив Щербак.

Тоді ревнивець вліз на дах будівлі та підпалив його. Збитки, яких зазнала Катеринівська сільська рада, склали понад 400 тисяч гривень.

Крім того, на момент скоєння цього злочину чоловік вже перебував під слідством через хуліганства. Він також у нетверезому стані розтрощив двері кафе, що знаходиться у тому ж клубі, та побив дівчину, яка зробила йому зауваження через “неадекватну поведінку”.

Тепер ревнивець на три роки ізольований від суспільства – за всі свої “художества”.

Будинок культури у Катеринівці гасили більше доби, будівля згоріла практично вщент.

Як повідомляв Харків Times, 31 січня поліція затримала у Московському районі міста 33-річного раніше судимого харків’янина за підозрою у замаху на вбивство трьох відвідувачів у кафе через раптове виникнення конфлікту.