Google+ перестане працювати 2 квітня

Фото: blog.allo.ua

Компанія Google оголосила дату відключення підтримки користувачів соціальної мережі Google+. Це відбудеться 2 квітня. В цей день Google почне видаляти весь контент, включаючи сторінки Google+, фотографії і відео, а також все інше, повідомляють Українські Новини.

Вже з 4 лютого користувачі не зможуть створювати нові профілі Google+, сторінки, спільноти і події.

Крім того, коментарі, створені Google+ на зовнішніх сайтах, будуть видалені Blogger до 4 лютого, а з інших сайтів – до 7 березня. А всі коментарі користувачів Google+ будуть видалені з усіх сайтів 2 квітня.

2 квітня також буде видалено і весь контент користувачів з їх акаунтів у соціальній мережі: фотографії, відео, створені сторінки тощо.

До цього моменту користувачі можуть зберегти свій контент. Для цього спочатку потрібно перейти на спеціальну сторінку і зареєструватися. Потім вибрати дані, які ви хочете завантажити собі, визначити спосіб вивантаження та натиснути “заархівувати”.

Завантажити дані можна навіть з акаунтів, які раніше були видалені. Якщо ви хочете завантажити контент з створених сторінок, зареєструйтесь через Google+ Page.