У Солоницівці затриманий поліцією чоловік намагався перерізати собі горло

Иллюстративное фото

У селищі Солоницівка Дергачівського району області затриманий поліцейськими 28-річний місцевий мешканець у відділенні поліції намагався накласти на себе руки та поранив себе ножем у шию.

Як повідомили у відділі комунікації Нацполіціі області, чоловіка затримали в ході проведення профілактичних заходів із відпрацювання території.

“Чоловік перебував у активному розшуку як особа, яка була засуджена до покарання у вигляді позбавлення волі та уникає виконання вироку суду за вчинення злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 КК (крадіжка)”, – йдеться в повідомленні.

Затриманого доставили до відділення поліції для ознайомлення з вироком суду та складання протоколу про затримання.

“Намагаючись уникнути покарання, злочинець у присутності співробітників поліції під час складання протоколу заподіяв собі тілесне ушкодження у вигляді різаної рани в області шиї предметом, схожим на складаний ніж, який був у нього”, – повідомляють у відділі комунікації.

Наразі потерпілий злочинець перебуває у хірургічному відділенні місцевої лікарні під охороною поліцейського конвою. Медики оцінюють його стан як задовільний.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу. Правоохоронці з’ясовують обставини події.

Як повідомляв Харків Times, 22 січня оперативники Основ’янського відділу поліції затримали 70-річного мешканця області за підозрою у нападі з ножем на пункт обміну валют і пораненні касирки у грудні минулого року.