Поліція затримала 50-річну мешканку Харкова за розповсюдження порнографії

Фото: hk.npu.gov.ua

Працівники Управління боротьби зі злочинами пов’язаними з торгівлею людьми та слідчого управління ГУНП в Харківській області затримали 50-річну жінку за підозрою у виготовленні та розповсюдженні порнографії.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Харківської області.

В грудні 2018 року до поліції надійшла інформація про те, що жінка на ім’я Оксана виготовляє та розповсюджує зображення порнографічного характеру.

Старший слідчий СУ ГУНП в Харківській області підполковник поліції Світлана Котик розповіла, що вказаний факт знайшов своє підтвердження. Зловмисницею виявилася 50-річна мешканка міста Харкова. Для незаконної діяльності вона створила в орендованій квартирі у Немишлянському районі місце розпусти, де надавала чоловікам послуги сексуального характеру, що знімалися на мобільний телефон.

Дані відеозаписи жінка розповсюджувала через мережу Інтернет та соціальні мережі за гроші. Підозрювана зареєструвалася на одному з сайтів знайомств та за матеріальну винагороду надавала користувачам мережі послуги порнографічного характеру. Також жінка спілкувалася з іншими користувачами сайту та пропонувала їм продаж відеопродукції та зображень порнографічного характеру за її участі та участі інших осіб.

“В ході проведення обшуку в оселі зловмисниці поліцейські вилучили інтимні іграшки та грошові кошти у сумі 22 тисячі гривень”, – йдеться у повідомленні.

Жінці повідомлено про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч.2 ст. 302 (створення або утримання місць розпусти і звідництво) та ч. 2, ч. 3 ст. 301 (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) Кримінального кодексу. Їй загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років.

До Київського районного суду направлено клопотання про обрання відносно підозрюваної міри запобіжного заходу.