На Баварії у покинутому торгівельному наметі згоріла людина (фото, доповнено)

Фото: kh.dsns.gov.ua

Вранці сьогодні, 30 січня, близько 10:00 на номер 101 надійшла інформація про пожежу в окремо розташованому покинутому торгівельному наметі на вул. Курахівській, 26 у Новобаварському районі міста.

Як повідомили у прес-службі ДСНС області, на місце події виїхав черговий караул 3-ї Державної пожежно-рятувальної частини на двох автоцистернах у складі 10 рятувальників.

“На момент прибуття підрозділу ДСНС поліетиленовий намет і майно, що перебувало у ньому, горіли на площі 15 кв. метрів”, – йдеться у повідомленні.

О 10:16 пожежу було локалізовано, а о 10:51 – остаточно ліквідовано.

Під час гасіння пожежі рятувальники виявили на згарищі тіло чоловіка 1976 року народження. За попередніми даними, загиблий не мав постійного місця проживання та зловживав спиртним.

Фото: kh.dsns.gov.ua

Причини виникнення вогню встановлює працююча на місці слідчо-оперативна група.

Пізніше представник прес-служби облуправління Нацполіціі повідомив журналістам, що інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу (вбивство) з позначкою “нещасний випадок”.

Як повідомляв Харків Times, ввечері 14 січня на Нових Домах пожежні врятували 50-річного господаря квартири у двоповерховому житловому будинку, який, імовірно, й став винуватцем пожежі у будівлі.