Поліція відкрила справу проти ймовірного вбивці тварин

Иллюстративное фото

У неділю, 27 січня, до Слобідського відділу поліції звернулися громадяни, які стали свідками того, як з вікна багатоповерхівки викинули двох кошенят.

Як повідомили у відділі комунікації Нацполіціі області, поліцейські, які прибули на місце, виявили у сміттєвому баку одного мертвого малюка, а поруч – другого, пораненого.

“Під час перевірки було встановлено, що 27-річний мешканець будинку в стані алкогольного сп’яніння викинув кошенят з вікна квартири, розташованої на 12 поверсі”, – йдеться у повідомленні.

Кошеня, яке вижило, знаходиться у ветеринарній клініці.

Слідчий Слобідського райвідділу поліції відкрив кримінальне провадження за ч. 1 ст. 299 КК (жорстоке поводження з тваринами). Триває з’ясування всіх обставин події.

Як повідомляв Харків Times, дільничні поліцейські в с. Козіївка Краснокутського району області попередили 48-річного місцевого жителя про підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 299 Кримінального кодексу (жорстоке поводження з тваринами). Чоловіка обґрунтовано підозрюють у вбивстві собаки своєї сусідки, тому що йому заважав гавкіт.