Поліцейські вилучили у рецидивістів пістолет та метадон

Біля будинку по вулиці Котлова 24 січня поліцейські затримали та провели особистий обшук неодноразово засуджених за скоєння тяжких злочинів осіб, які мають вплив на кримінальну обстановку на території регіону – 44-річного “смотрящего” за Харківською областю на прізвисько “Валерсон” та 44-річного утримувача “общака”.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Харківської області.

“Під час проведення особистого обшуку у одного з чоловіків поліцейські виявили та вилучили пістолет “ПМ” та згорток з речовиною білого кольору, схожою на наркотичну речовину “метадон”, у іншого вилучено згорток з речовиною, схожою на наркотичну речовину “метадон”- йдеться у повідомленні.

Речові докази вилучені та направлені на дослідження до Харківського науково-дослідного експертного центру МВС України.

Відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального Кодексу.

Як повідомлялося, наприкінці грудня оперативники Управління стратегічних розслідувань Головного управління Нацполіціі області завадили зборам кримінальних авторитетів у Харкові. Підчас операції були затримані 20 осіб, які раніше неодноразово притягувалися до кримінальної відповідальності. Серед них – також “злодій в законі” і місцевий авторитет “Валерсон”.