Війна в Україні: вісім обстрілів, один військовий загинув та четверо поранені

За минулу добу, 25 січня російські окупаційні війська вісім разів порушили режим припинення вогню.

Про це повідомляє прес-центр Операції об’єднаних сил за станом на 7:00.

З них одного разу противник застосовував озброєння, заборонене Мінськими домовленостями.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання “Схід” обстріли позицій українських захисників велися: з ПТРК, автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів – в районі селища Катеринівка; двічі з гранатометів та великокаліберної зброї – поблизу населеного пункту Широкине; з стрілецької зброї – в районі населеного пункту Опитне; з стрілецької зброї – в районі селища Невельське; з гранатометів різних систем,великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – поблизу міста Мар’їнка.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання “Північ” противник обстріляв позиції: з великокаліберних кулеметів – поблизу селища Станиця Луганська; з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів – поблизу населеного пункту Жовте.

Внаслідок обстрілів російсько-окупаційних військ один військовослужбовець Об’єднаних сил загинув та четверо отримали поранення.

Підрозділи Об’єднаних сил у відповідь на провокації противника застосовували вогневі засоби.

За даними розвідки, 25 січня знищено чотирьох російських окупантів та п’ятеро отримали поранення. В ході контрснайперської боротьби український снайпер припинив діяльність російського найманця. Також знищено БМП-1 російсько-окупаційних військ.

Протягом поточної доби ворог вогонь не відкривав.