Підозрюваного у стрілянині по людях у Новій Водолазі взяли під варту

Фото: hk.npu.gov.ua

Нововодолазький районний суд області взяв під варту підозрюваного “у хуліганстві зі стріляниною” у Новій Водолазі ввечері 22 січня. Чоловік має право внести заставу у сумі майже 154 тисячі гривень.

Як повідомляє прес-служба прокуратури області з посиланням на першого заступника керівника Первомайської місцевої прокуратури Романа Травкіна, кримінальне провадження щодо 56-річного жителя райцентру відкрито за ч. 3 ст. 296 Кримінального кодексу.

За попередніми даними, причиною сварки, яка завершилася стріляниною та бійкою, став нібито заблокований автобусом виїзд зі стоянки. Під час з’ясування відносин із водієм автобуса підозрюваний кілька разів вистрілив у бік цього транспортного засобу з травматичного пістолета, розбив скло та завдав автобусу інших пошкоджень.

Водій та один з пасажирів автобуса спробували урезонити нападника, однак “розлючений чоловік почав бити опонентів рукояткою зброї, а також поранив з пістолета випадкового перехожого, який втрутився у сварку”. Внаслідок цього всі учасники подій отримали травми.

Наразі досудове розслідування триває. Підозрюваному загрожує від трьох до семи років позбавлення волі.

Як повідомляв Харків Times, увечері 22 січня четверо людей постраждали внаслідок конфлікту зі стріляниною між 56-річним мешканцем райцентру Нова Водолага та 64-річним водієм службового автобуса, який розвозив після зміни робочих.