Поліція встановлює особу знайденої на ХТЗ постраждалої жінки

Поліція Харкова встановлює особу знайденої 10 січня на вул. Миру жінки, яка перебуває у лікарні.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

Тіло жінки у непритомному стані виявив екіпаж патрульної поліції на ХТЗ. Жінка лежала на узбіччі дороги навпроти будинку №34 по вул. Миру.

Постраждала із черепно-мозковою травмою та забоями була доправлена до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги. Наразі вона перебуває у лікарні “у складному неконтактному стані”.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Прикмети невідомої жінки: на вигляд 35-40 років, міцної статури. Вона була одягнена у чорну куртку, темні джинси й чорне взуття. Мала при собі перуку світлого кольору.

Поліція просить громадян, які мають будь-яку інформацію, що дозволить упізнати постраждалу, повідомити до слідчого відділу розслідувань злочинів у сфері транспорту слідчого управління Головного управління Нацполіціі області, слідчому Наталії Жигун за телефонами: (057) 715 71 64, (057) 715 71 60, 102, або в інший зручний спосіб.