Невідомий продав у переході метро телефон убитої дівчинки

Поліція розшукує невідомого чоловіка, який у грудні продав в один з кіосків у переході на станції метро “Індустріальна” телефон зґвалтованої та убитої 2 листопада поблизу Покотилівки 15-річної Аліси Онищук.

Про це повідомили у прес-службі Нацполіції області.

Справа про загибель Аліси розслідують вже третій місяць. Був опублікований фоторобот ймовірного злочинця та його прикмети: 35-45 років, зріст 185 см, худорлявої статури. Одягнений в болон’єву куртку темного кольору та темні брюки, можливо, мав при собі сумку, схожу на жіночу.

“У рамках розслідування цього кримінального провадження поліцейські також встановили, що 13 грудня 2018 року невідомий чоловік збув мобільний телефон вбитої дівчини в одному з торгових кіосків у переході станції метро “Індустріальна”, – йдеться у повідомленні.

Прикмети цього чоловіка практично збігаються з розшукуваним: на вигляд 40-45 років, зріст 185 см, худорлявий. Був одягнений у темну в’язану спортивну шапку і темну болон’єву куртку.

Поліція звертається до громадян, які мають будь-яку інформацію про цю людину, повідомити в поліцію за телефонами: (057) 70-59-300, 70-59-363, 102 або іншим зручним способом.

Як повідомляв Харків Times, 3 листопада поліція виявила у лісосмузі неподалік сел. Покотилівка тіло 15-річної Аліси Оніщук, яка зникла напередодні. Досудове розслідування ведеться одразу по кільком статтям Кримінального кодексу – ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство), ч. 2 ст. 153 (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом) та ч. 4 ст. 187 (розбій). Поліція опублікувала фоторобот ймовірного злочинця, якого було помічено 2 листопада у період від 7:00 до 8:30 неподалік від місця загибелі Аліси.