У орендованій квартирі на Олексіївці знайшли труп мешканки Сум (фото)

Фото: hk.npu.gov.ua

У орендованій квартирі житлового будинку по проспекту Перемоги працівники поліції виявили тіло 42-річної мешканки Сум, яка приїхала до Харкова на заробітки.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Харківської області.

Нещодавно до харківських поліцейських надійшла оперативна інформація про те, що у місті може перебувати чоловік, який вчинив на території Російської Федерації тяжкий злочин – жорстоко вбив жінку. Під час розробки даної інформації працівники карного розшуку встановили адресу, за якою злодій зняв у Харкові житло та переховувався від слідства.

У квартирі житлового будинку по проспекту Перемоги працівники поліції виявили тіло невідомої жінки, яке було загорнуто у простирадло та знаходилося за диваном. В подальшому оперативники встановили особу померлої. Нею виявилася 42-річна мешканка Сум, яка приїхала до Харкова на заробітки.

Відомості про подію були внесені слідчим до Єдиного реєстру досудових розслідувані за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу (умисне вбивство).

В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники поліції встановили, що особа, причетна до вбивства, виїхала за межі Харкова.

В результаті спільної спецоперації оперативників Департаменту карного розшуку Нацполіції та Управління карного розшуку обласного главку харківської поліції 44-річний зловмисник був затриманий у місті Києві. Вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу.

Відповідно до українського законодавства, зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі. Слідчі дії тривають.