Аброськін попросив журналістів залишити в спокої родину пораненого офіцера поліції

Фото: Вячеслав Аброськин/Facebook

Перший заступник голови Національної поліції В’ячеслав Аброськін звернувся до представників мас-медіа з проханням у гонитві за сенсацією не “атакувати” сім’ю пораненого у Харкові вранці 16 січня офіцера поліції.

Про це Аброськін написав на своїй сторінці у Facebook після відвідин сім’ї постраждалого.

“Маленькі діти до цього часу знаходяться під сильним психологічним впливом від того, як побачили свого батька після нападу”, – написав заступник голови Нацполіції.

За його словами, сім’ї пораненого офіцера надається допомога, в тому числі й психологічна, і колеги потерпілого “сподіваються, що все буде добре”.

“Але справа зовсім в іншому – після такого емоційного тиску від побаченого сім’ю за адресою проживання в погоні за сенсанцією почали в прямому сенсі «атакувати» різні представники мас-медіа, ні на хвилину не думаючи про стан близьких, що маленькі діти щойно бачили свого батька в крові у тяжкому стані”, – пише Аброськін.

Він просить журналістів “зупинитися, пожаліти маленьких дітей та із розумінням поставитися до сім’ї потерпілого працівника поліції”.

Як повідомляв Харків Times, вранці 16 січня, на вул. Краснодарській, двоє невідомих у масках скоїли напад з використанням зброї на офіцера Департаменту карного розшуку Національної поліції. Офіцер отримав важкі поранення.

Прооперований офіцер знаходиться в лікарні у важкому стані.