Співробітники бюджетної сфери отримали державні нагороди

У концертному залі Юридичної академії за участю мера Харкова Геннадія Кернеса відбувся святковий захід для працівників бюджетної сфери Київського і Московського районів, приурочене до новорічних свят. На святі на особисте запрошення міського голови був присутній народний депутат Олександр Грановський.

Геннадій Кернес вручив кращим працівникам бюджетної сфери Грамоти Верховної Ради України, а Олександр Грановський – Подяки Прем’єр-Міністра України. Державні нагороди отримали працівники харківських шкіл, дитячих садів і лікарень, – як керівники установ, так і рядові вчителі і лікарі. Також почесними знаками відзначені співробітники комунальних підприємств “Харківводоканал”, “Харківзеленбуд”, територіальних центрів адміністративних послуг. Всього на святі зібралося понад півтори тисячі осіб.

“Сьогодні ми закладаємо нову традицію підведення підсумків року та вшанування кращих. Я щиро вітаю вас з Новим роком і Різдвом, що наступили. 2018 рік був важким, але ми пройшли його з честю, разом, пліч-о-пліч, і з надією дивимося в майбутнє. Сердечна подяка вам за щоденну роботу, за терпіння, оптимізм, що в нелегких обставинах залишаєтеся професіоналами і людьми. Нагороди, які сьогодні вручені, – тільки мала частина того, чого ви заслуговуєте і гідні “, – сказав у своєму вітальному слові мер Харкова Геннадій Кернес.

Народний депутат Олександр Грановський підкреслив, що в новому році зробить все можливе для того, щоб життя працівників бюджетної сфери змінилася на краще.

“Займатися такою важливою працею можуть тільки дуже хороші, щирі і справжні люди. Я схиляю коліно перед вами і хочу подякувати за все, що ви щодня робите. Без вашої праці, без вашої участі сучасний світ не може функціонувати. Тому я хочу привітати вас з новим роком, що наступив, побажати всього найкращого, щоб на ваших обличчях завжди була посмішка. Упевнений, що так і буде. Розумію, що вам часто непросто, тому ми зробимо все для того, щоб ваше життя стало краще,” – сказав Олександр Грановський.

Після закінчення урочистої частини співробітників бюджетної сфери чекав святковий концерт, організований за сприяння Фонду Олександра Грановського.