Ремонт дороги Мерефа – Лозова – Павлоград планують розпочати у березні

Фото: kharkivoda.gov.ua

Ремонт дороги Мерефа – Лозова – Павлоград планують розпочати у березні та завершити – у листопаді.

Про це повідомила прес-служба Харківської облдержадміністрації з посиланням на Службу автомобільних доріг у Харківській області.

Начальник Служби автодоріг в області Євген Зражевець повідомив, що цього року планується відновити майже 75 км дороги.

“Дорогу Мерефа – Лозова – Павлоград ми потроху ремонтуємо вже третій рік. У 2017 році ми відновили 21 км, у 2018 році – 15 км. У 2019-му плануємо відновити 75 км дороги. Ми зробимо зручний комфортний проїзд від Мерефи до Лозової. Також буде відновлено декілька кілометрів покриття за Лозовою. Кошти на ремонт цього напрямку виділяє держава. В нас є все для того, щоб зробити всі заплановані роботи”, – сказав Зражевець.

У Службі автомобільних доріг у Харківській області нагадали, що протяжність автошляху по регіону складає 132 км. На балансі служби знаходиться 123 км. Ділянки по містах Первомайський та Лозова знаходяться в комунальній власності місцевих громад. Дорога занадто завантажена транспортним потоком. Обстеження, яке проводили влітку, показало, що транспортний потік досягає до 20 тисяч авто на добу. Траса була побудована у 1960-х роках минулого століття, вона з’єднує чотири райони: Харківський, Зміївський, Первомайський і Лозівський.