Поліція затримала “закладника” наркотиків із героїном

Співробітники Управління протидії наркозлочинності Головного управління Нацполіціі області та слідчого відділу поліції затримали 23-річного підозрюваного у поширенні наркотиків в той момент, коли він робив “закладку” на вул. Малиновського.

Про це повідомили у прес-службі Нацполіції області.

“В ході огляду особистих речей у затриманого правоохоронці виявили та вилучили 121 згорток вагою по 0,25 грамів кожний з психотропною речовиною PVP та 1 згорток вагою 0,5 грама наркотичного засобу героїн”, – йдеться в повідомленні.

Хлопець пояснив поліцейським, що вже три роки працює “закладником” на інтернет-магазин. Наркотичні засоби він отримував з цього “магазину” та збував, роблячи “закладки” в різних районах міста.

Під час обшуку квартири затриманого правоохоронці вилучили розфасовані в полімерні пакети різної ваги 200 грамів канабісу, близько 65 грамів різних психотропних речовин, близько 390 грамів наркотиків, серед яких кокаїн, героїн, амфетамін, метамфетамін, мефедрон, метадон, а також 80 психотропних галюциногенних таблеток.

У Холодногірському відділі поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Якщо в суді буде доведено його вину, хлопцю загрожує до восьми років позбавлення волі.

Наразі підозрюваний затриманий. Вирішуються питання про обрання йому запобіжного заходу та попередження про підозру у вчиненні злочину.

Правоохоронці встановлюють коло споживачів та осіб, причетних до організації інтернет-магазину, щоб припинити його функціонування.

Як повідомляв Харків Times, в грудні співробітники Управління протидії наркозлочинності затримали 23-річного молодика та вилучили у нього вісім пакетів з психотропною речовиною. Затриманий також зізнався в тому, що працює “закладником” на інтернет-магазин.