Невідомі намагалися вбити заступника директора “Харківобленерго” (доповнено)

Иллюстративное фото: fenix.net.ru

Невідомі скоїли замах на вбивство заступника директора АТ “Харківобленерго”, коли чоловік повертався до дому.

Про це повідомляє УНН з посилянням на інформацію поліції.

Зловмисники напали на свою жертву, коли чоловік вийшов з ліфта. Один з нападників вдарив його по голові цеглиною, а інший наніс кілька ударів ножем. Одразу після цього нападники втекли з місця скоєння злочину.

Потерпілий перебуває у лікарні у важкому стані. Мотиви скоєння злочину встановлюються. Водночас у поліції повідомили, що нападники не намагалися пограбувати свою жертву.

У прес-службі “Харківобленерго” Харків Times підтвердили цю інформацію, додавши, що замах стався у суботу, 12 січня. Потерпілий знаходиться у реанімації.

Пізніше в прес-службі повідомили, що потерпілий – заступник генерального директора з економіки та інвестицій АТ “Харківобленерго” Дмитро Ісаєв. На нього напали двоє людей в масках.

Пізніше прес-служба поліції Харківської області повідомила, що 12 січня о 16:00 біля дверей власної квартири на 43-річного потерпілого напали двоє невідомих в масках.

Вони завдали йому кілька ударів ножем по тулубу і вдарили по голові, після чого зникли через пожежний вихід.

Бригада швидкої медичної допомоги доставила чоловіка в лікарню з ножовими пораненнями живота та грудної клітини.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, п. 12 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу (замах на вбивство).

На місці події працівники поліції вилучили речові докази.