ДТП неподалік Чугуїва: четверо загиблих (фото, доповнено)

Фото: hk.npu.gov.ua

На автошляху неподалік міста Чугуїв 14 січня близько 8:00 сталася дорожньо-транспортна пригода за участю мікроавтобуса та легковика Hyundai. Внаслідок аварії загинули 4 людини. Попередньо, дітей серед загиблих немає.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Харківської області.

Фото: hk.npu.gov.ua
Фото: hk.npu.gov.ua

Представник пресслужби повідомила журналістам, що за попередніми даними, 3 загиблих знаходилися в автомобілі Hyundai, і один загиблий в мікроавтобусі. Постраждали 11 осіб, які перебували в мікроавтобусі. Інші подробиці поки не повідомляються.

Помічник начальника Головного управління ДСНС в Харківській області Ігор Лупандін повідомив Харків Times, що одну загиблу жінку рятувальники витягли з автомобіля за допомогою гідравлічного інструменту – її затиснуло між заднім і переднім рядами сидінь.

Пізніше прес-служба Головного управління ДСНС у Харківській області повідомила, що ДТП сталася на 541-му кілометрі автошляху “Київ-Харків-Довжанський” біля села Коробочкине Чугуївського району Харківської області.

“Зіштовхнулися легковий автомобіль Hyundai Accent, в якому їхало троє людей, та мікроавтобус Renault Master, водій котрого перевозив дев’ять пасажирів. В результаті зіткнення четверо людей загинуло відразу на місці (троє з яких водій та пасажири легковика). Ще дев’ятьох госпіталізували до лікарень Харкова та Чугуєва”,- йдеться у повідомленні.

Кореспондент Харків Times повідомив з місця події, що, за наявними даними, автобус віз людей з Попасної (Луганська область) в Харків. Одна із загиблих – пасажирка мікроавтобуса.

Пізніше прес-служба поліції області повідомила, що інформація про ДТП внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

“Встановлено, що водій легковика Hyundai не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, в результаті чого допустив зіткнення з мікроавтобусом Renault”,- йдеться у повідомленні.

Від отриманих травм 34-річний водій, дві пасажирки Hyundai і пасажирка мікроавтобусу Renault загинули на місці. До медичних закладів з травмами різного ступеня тяжкості доставлені 9 осіб, які рухалися у мікроавтобусі.

Фоторепортаж з місця події: ДТП під Чугуєвом: 4 людини загинули і 9 госпіталізовано (18+)