Поліція відкрила кримінальні провадження за фактом обвалу покрівлі торгового павільйону (доповнено)

Фото: kharkiv.dsns.gov.ua

Слідчі поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 2 ст. 272 (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) та ч. 2 ст. 367 (службова недбалість) Кримінального кодексу за фактом обвалу покрівлі торгового павільйону, що будується, по проспекту Московському, 256.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

Інформація про те, що на території ринку на проспекті Московському стався обвал недобудованої металевої конструкції площею 50 кв. метрів, надійшла до чергової частини Немишлянського відділу поліції 11 січня близько 19:45.

Прес-служба прокуратури Харківської області повідомила, що підчас розслідування належна правова оцінка також буде надана контролюючим органам та посадовцям органів виконавчої влади щодо законності передачі земельної ділянки в оренду, надання дозволів на будівництво, реконструкцію та функціонування на ній торговельних павільйонів.

Постраждалі були доставлені до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної допомоги ім. Мещанінова

Представник прес-служби Харківської міськради повідомив журналістам, що через аварію 68-річна жінка отримала забої тіла. Вона знаходиться в відділенні політравми. Жінка хоче додому, і можливо, сьогодні після дообстеження її вже випишуть з лікарні.

27-річна постраждала отримала забої грудного відділу хребта та політравму.

Ще одна постраждала, 28 років, отримала поранення обличчя та перелом виличної кістки, вона знаходиться у відділенні щелепно-лицьової хірургії.

“Стан у всіх стабільний, задовільний, загрози для життя немає”, – сказала представник прес-служби.

Як повідомляв Харків Times,  11 січня, близько 20:00, в Харкові, по проспекту Московському, 256 стався обвал покрівлі торгового павільйону, що будується.

Травми трьох постраждалих жінок директор Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Віктор Забашта назвав “легкими”.