Молода жінка загинула під колесами у Краснокутському районі області

Ввечері 7 січня, близько 19:00, поблизу с. Мурафа на узбіччі дороги було знайдено тіло 33-річної місцевої мешканки.

Про знайдення тіла повідомила Харківська обласна державна адміністрація у зведенні про оперативну обстановку за минулу добу.

Згідно з повідомленням, на тілі загиблої виявлені “травми, характерні для ДТП”.

Як повідомили згодом у відділі комунікації Нацполіції області, особу загиблої визначено. Це – жителька Краснокутського району. Водій, який її збив, втік з місця аварії.

У поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, які керують транспортними засобами).

Як повідомили у поліції, на місці події знайдено деталі авто, яке скоїло наїзд.

Поліція просить ймовірних свідків та очевидців події зателефонувати по телефону: 093-75-56-629 або звернутися до відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП в Харківській області, розташованого за адресою: м. Харків, вулиця Маяковського, 22 до слідчого В.Куксова.

Як повідомляв раніше Харків Times, 9 грудня на перехресті проспекту Тракторобудівників та вул. Кронштадської 56-річний подій авто Mazda скоїв наїзд на пішохода, який переходив дорогу у невстановленому місці. Внаслідок ДТП чоловік загинув.