Будівлю адміністрації Холодногірського району буде прибирати ФОП з оточення Мусєєва – ХАЦ

Фото: wikimapia.org

Адміністрація Холодногірського району Харківської міської ради уклала угоду з ФОП Бондар Андрій Васильович щодо послуг прибирання вартістю 650 тис. грн.

Про це повідомляє Харківський антикорупційний центр з посиланням на звіт про укладання договору та проведення аукціону, який розміщений на порталі системи електронних закупівель “Прозорро”.

Мова йде про послуги з комплексного прибирання внутрішньобудинкових приміщень Адміністрації.

При цьому організатори торгів під різноманітними приводами відхилили 4 більш дешевші пропозиції від ТОВ “Деніком”, ТОВ “ФМ Сервіс Про”, ТОВ “Імпел Гріффін Сервіс”, ТОВ “Сервіс Менеджмент Інтер”.

Щодо переможця, то Андрій Бондар використовує номер телефону 380960084524, який також є контактним для ТОВ “Системи прогресивної очистки”.

Крім того, Бондар орендує приміщення у Олександра Сегеди.

Останній був директором компанії “Системи прогресивної очистки”. Сегеда проживає в одній квартирі з Оленою Назаренко, яка була засновницею цієї фірми. А квартиру вони придбали у Ніни Мусєєвої.

В цілому ТОВ “Системи прогресивної очистки” відносять до сфери впливу депутата Харківської міськради, екс-очільника Адміністрації Холодногірського району Максима Мусєєва.