Поліція розшукує підозрюваного у подвійному вбивстві іноземця

Поліція розшукує 20-річного громадянина Турції Цокмез Гусну Цан (за словами носіїв мови, його ім’я звучить як Джокмез Гусну Джан – ХТ), підозрюваного у вбивстві двох своїх співвітчизниць 31 грудня минулого року.

Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції області.

Прикмети розшукуваного: на вигляд 20-25 років, ріст 170 см, міцної статури, волосся чорне. Підозрювааний має пірсінг на лівій брові та під нижньою губою. На обличчі в підозрюваного ймовірно є подряпини, залишені рукою.

Одягнутий у чорну куртку з хутряним каптуром, сірі спортивні штани, білу футболку та чорне взуття. При собі розшукуваний має чорний рюкзак, гітару у шкіряному чохлі та фіолетову дорожню сумку.

Також співробітники поліції встановлюють свідків, які 31 грудня у проміжку між 16:00 та 19:00 бачили розшукуваного в районі вулиці Валентинівської та станції метро “Студентська”.

Також розшукується водій автомобіля, до якого підозрюваний звертався із проханням підвезти до Міжнародного аеропорту “Харків”.

Як повідомляв Харків Times, 3 січня близько 9:30 в поліцію звернувся 19-річний чоловік з проханням встановити місцезнаходження його подруг, з якими він разом вчиться на другому курсі медичного факультету Харківського національного університету ім. В.Н. Каразіна. Студентки з 31 грудня не відповідали на телефонні дзвінки.

Працівники поліції, які прибули за вказаною хлопцем адресою, виявили в орендованій квартирі будинку по вулиці Валентинівській тіла двох загиблих іноземних студенток 20 та 22 років з ознаками насильницької смерті.

Правоохоронці заочно повідомили про підозру у скоєнні подвійного вбивства іноземних студенток у Харкові громадянину Туреччини.