У квартирі на Салтівці знайшли тіла двох іноземних студенток (фото, відео, доповнено)

Фото: Харьков SOS / Facеbook

Тіла двох померлих іноземних студенток з ознаками насильницької смерті виявлено в квартирі будинку по вулиці Валентинівській.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Харківської області.

3 січня близько 9:30 до Київського відділу поліції звернувся 19-річний чоловік з проханням встановити місцезнаходження його подруг, з якими він разом навчається на другому курсі університету. Студентки з 31 грудня не відповідають на телефонні дзвінки.

“Прибувши на місце події, в арендованій квартирі працівники поліції виявили два жіночі тіла без ознак життя”, – йдеться у повідомленні.

Фото: hk.npu.gov.ua

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу (умисне вбивство). Санкція статті передбачає від 10 до 15 років позбавлення волі.

На даний час проводяться слідчі та розшукові дії по встановленню обставин події, свідків та очевидців, а також розшуку особи, яка причетна до скоєння злочину.

Представник прес-служби ГУ Нацполіції уточнила журналістам, що студентки прибули до Харкова з Турції, вік загиблих 20 і 22 роки.

У соцмережах повідомляють, що тіла були знайдені в двокімнатній квартирі на другому поверсі дев’ятиповерхівки по вул. Валентинівській, 13а.

Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна повідомив, що загиблі – студентки медичного факультету університету Їлдиз Букет та Хюснюбеі Зейнеп, громадянки Туреччини.