У Дергачах Харківської області росіяни цілили по електропідстанції – Болвінов (фото)

Сьогодні зранку по місту Дергачі Харківської області «прилетіли» дві керовані авіаційні бомби. Ціллю росіян була електрична підстанція.

Про це Харків Times дізнався з допису у Facebook начальника Слідчого управління Нацполіції Харківщини Сергія Болвінова.

«Перше влучання прийшлося на електропідстанцію. Друге – по приватному сектору, росіяни поцілили у житловий будинок, там здійнялася пожежа», – повідомив Болвінов.

Внаслідок атаки чотирирічний хлопчик отримав травму голови, в 16-річної дівчинки поранена нога, п’ятирічна малеча мала гостру реакцію на стрес.

«Звичайна хата та інфраструктурний об’єкт, від якого залежить життєзабезпечення людей, – такі цілі армії-терористки», – справедливо підсумовує Болвінов.

Як повідомив у Telegram начальник Дергачівської МВА В’ячеслав Задоренко, у місті вщент зруйнований один будинок та декілька зазнали ушкоджень. На місці події все ще працюють пожежники, медики, слідчо-оперативна група, криміналісти та вибухотехніки.

Як повідомляв Харків Times, зранку сьогодні, 26 квітня, росіяни вдарили керованими авіабомбами по цивільній забудові міста Дергачі Харківської області. На даний момент відомо про чотирьох постраждалих, серед яких діти – чотирирічний хлопчик та дівчата п’яти й 16 років. Також постраждала 52-річна жінка.