Поліція розслідує смертельну ДТП у Змієві Харківської області (фото)

Ввечері вчора, 21 квітня, у Змієві Харківської області сталася смертельна ДТП, у якій лише дивом не постраждала дитина.

Про це Харків Times повідомили у Головному управлінні Нацполіції Харківщини.

«Один чоловік загинув, ще один поранений: поліція встановлює обставини події», – йдеться у повідомленні.

Як встановили правоохоронці, автівка Nissan X-trail під керуванням 24-річного чоловіка рухалася з боку середмістя Змієва в напрямку вулиці Залізничної. Окрім водія, в автомобілі знаходилися четверо пасажирів, серед них – шестирічна дитина. У зустрічному напрямку рухалася автівка ВАЗ 2106 під керуванням 58-річного чоловіка.

«Водій ВАЗ допустив наїзд на піщане нашарування, в результаті чого автомобіль виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілем Nissan», – вважають у поліції.

Внаслідок лобового зіткнення водій ВАЗ отримав травми, несумісні з життям, та помер на місці. Водій Nissan опинився у лікарні з переломом ноги. На щастя, більше ніхто з пасажирів його автівки не постраждав.

Фото: Нацполіція

Як повідомляв Харків Times, 9 квітня поліція затримала 36-річного харківця, якого підозрюють в тому, що напередодні ввечері він у стані алкогольного сп’яніння збив двох юнаків та втік з місця ДТП на вулиці Москалівській у Харкові. Внаслідок цього 21-річний юнак помер на місці події, а його 23-річний товариш був шпиталізований.