Масштабну пожежу приборкали рятувальники сьогодні в Харкові (фото, відео)

Ввечері сьогодні, 17 квітня, харківські надзвичайники майже дві години гасили масштабну пожежу у виробничо-складській будівлі в Новобаварському районі Харкова. Як не дивно, ця пожежа не була пов’язана з російськими обстрілами.

Про це Харків Times повідомили у Головному управлінні ДСНС Харківщини.

Повідомлення про пожежу в Новобаварському районі надійшло до Служби «101» о 17:44.

«З повідомлення стало відомо про велику площу горіння та наявність всередині 6-типоверхової будівлі людей», – розповіли в ДСНС.

На щастя, десятеро людей були вже евакуйовані з підприємства адміністрацією на момент прибуття пожежних. Спостерігалося велике задимлення ззовні будівлі.

«Далі розвідкою встановлено, що горів утеплювач фасаду на площі 600 кв.м. Він знаходився під металевими листами, тому надзвичайникам довелось докласти значних зусиль, щоб дістатися осередків горіння та подати пожежні стволи саме туди», – йдеться у повідомленні рятувальників.

На місці події працювали 45 бійців ДСНС та дев’ять одиниць пожежної техніки. О 18:37 вогонь вдалось локалізувати, а о 19:31 повністю ліквідувати.

Постраждалих немає.

Як повідомляв Харків Times, 9 квітня місцеві палії, які вирішили підпалити очерет, спричинили у Київському районі Харкова пожежу на площі понад гектар. Надзвичайники гасили вогонь майже чотири години.