Завтра у Харкові – День жалоби за загиблими (фото)

Завтрашній день, 22 березня, оголошений у Харкові Днем жалоби за загиблими під час вибуху й пожежі, спричиненої російською ракетою в Холодногірському районі міста.

Про це Харків Times повідомили у Харківській міській раді.

«На знак скорботи за загиблими на будинках та спорудах місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій у п’ятницю буде приспущено державний прапор України з чорною стрічкою. Також буде заборонена розважальна музика на ринках, у торгових закладах, об’єктах громадського харчування тощо», – йдеться у повідомленні.

Внаслідок влучання російської протикорабельної ракети Х-35 вдень вчора, 20 березня, загинули п’ятеро людей. Ще стільки ж, за повідомленням міськради, наразі вважаються зниклими без вісті. Кількість постраждалих, як повідомила сьогодні Харківська обласна прокуратура, станом на 10:00 вже сягнула десяти людей.

За даними ХОВА, семеро постраждалих знаходяться у лікарнях. Одна людина відмовилася від шпиталізації. Одна – перебуває на амбулаторному лікуванні.

На місці трагедії ще триває пошукова операція.

Як повідомляв Харків Times, за словами мера Харкова Ігоря Терехова, п’ятеро людей, які знаходились у будівлі в Холодногірському районі Харкова, куди вчора, 20 березня, влучила російська протикорабельна ракета Х-35, на даний момент вважаються зниклими без вісті. Їх немає ані серед загиблих, ані серед живих.