За добу на Харківщині від російських боєприпасів постраждали шестеро людей

1 червня у Харківській області внаслідок російських обстрілів постраждали п’ять мирних мешканців. У Чугуївському районі на ворожій міні підірвався тракторист.

Про це Харків Times довідався з повідомлення очільника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова.

Вдень 1 червня російські покидьки вдарили двома ракетами по підприємству в Індустріальному районі Харкова. Внаслідок удару було зруйновано будівлі підприємства. З-під завалів дістали двох постраждалих, 56-річного чоловіка та жінку 63 років..

За інформацією начальника слідчого управляння ГУ Нацполіції у Харківській області Сергія Болвінова, вилучені з місць обстрілів уламки слідчі попередньо ідентифікували як частини ракети С-300.

Під ворожим вогнем протягом 1 червня також перебували міста та села Харківського, Куп’янського та Чугуївського районів області.

Найгарячіше, за інформацією Олега Синєгубова, було у Вовчанську. Внаслідок російських обстрілів у місті пошкоджено магазин “Веселка”, приміщення пожежної частини, житлові будинки, сталися пожежі.

“Внаслідок обстрілів 3 людей отримали поранення.”, – повідомив Олег Синєгубов.

У селі Гракове Чугуївського району на протитанковій міні підірвався трактор. Внаслідок вибуху отримав поранення 61-річний тракторист. Зараз він перебуває у лікарні.

За добу піротехніки ДСНС обстежили 8,7 га території та знешкодили 152 вибухонебезпечні предмети.

Як повідомляв Харків Times, минулої доби, 31 травня, у Вовчанську Чугуївського району Харківської області внаслідок російських обстрілів міста сталися п’ять великих пожеж.

1 червня, близько 14:00 Харків був знову обстріляний ракетами з бєлгородського напрямку.