В метро Харкова затримали педофіла

Правоохоронці затримали 30-річного мешканця м. Первомайський Харківської області за підозрою у систематичному згвалтуванні неповнолітньої. Жертвою домагань збоченця стала його зведена сестра. якій ще не виповнилося 14 років.

Про це Харків Times довідався з повідомлення начальника слідчого управління ГУ Нацполіції у Харківській області Сергія Болвінова.

За його словами, збоченця затримали у метро. Він привернув увагу патрульних своєю нервовою поведінкою. Тому правоохоронці прийняли рішення перевірити його телефон.

“На телефоні 30-річного Івана поліцейські знайшли порнографічні фото та відео з неповнолітньою дівчиною. Справа одразу перейшла до слідчих – слідчо-оперативна група виїхала до адреси проживання для проведення обшуків та опитування родичів. В Первомайську слідчі допитали постраждалу – дівчинку, маленького брата та їх матір. За ствердженнями дівчинки, зведений брат її примушував до всіх дій, коли всі родичі були не вдома.”, – розповів Сергій Болвінов.

Слідство вже встановило, що чоловік раніше судимий за розбещення малолітніх. Йому повідомили про підозру за ч. 6 ст. 152 – (зґвалтування особи, яка не досягла 14 років, вчинене повторно). Покарання за такий злочин передбачає позбавлення волі на строк п’ятнадцять років або довічне позбавлення волі.

Сергій Болвінов також повідомив, що незабаром має відбутись суд для розгляду міри запобіжного заходу для підозрюваного у вигляді тримання під вартою.

Як повідомляв Харків Times у Харкові ґвалтівника-педофіла засудили на 11,5 років.