З об’єкту “ХТМ” харків’янин вкрав і здав на металобрухт частину котла вагою у півтони

У Харкові затримали 43-річного місцевого мешканця, який вкрав з території котельні у Ново-Баварському районі міста частину котла вагою у півтони і здав на металобрухт.

Про це Харків Times повідомили на підприємстві.

Згідно з повідомленням, особу крадія встановили працівники Служби безпеки, режиму та зв’язку КП “Харківські теплові мережі”.

“Крім того, працівники служби безпеки по “гарячих слідах”, на території нелегального пункту прийому металобрухту на вулиці Баварській, знайшли вкрадене обладнання – 3 секції котла та частину колектора . Вкрадене майно негайно повернули на котельню, а інформацію про самого підозрюваного надали правоохоронним органам.”, – розповіли на підприємстві.

Також повідомляється, що правоохоронці розпочали досудове розслідування за ч.4 ст.185 КК України (крадіжка у воєнний час). Слідчі повідомили про підозру 43-річному харків’янину у скоєнні цього злочину. Йому загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі.

Як повідомляв  Харків Times, правоохоронці затримали злодія, який вкрав бензиновий генератор з території центрального теплового пункту на Північній Салтівці. Викрадену техніку він здав в один з ломбардів Харкова.