Польський волонтер передав харківським саперам 6 сучасних міношукачів

17 лютого польський волонтер та координатор благодійного фонду “Siepomaga” Єжи Юрчинськи передав харківським саперам ДСНС 6 сучасних міношукачів. Благодійник з Польщі вже не перший раз надає допомогу вогнеборцям Харкова.

Про це Харків Times повідомили у ДСНС Харківської області.

“Єжи є палким прихильником харківських рятувальників. Він ще з початку літа минулого року добровільно став до лав 11-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Харкова і як волонтер пліч-о-пліч з ДСНСниками допомагав розбирати завали та гасити пожежі, щоб показати полякам всі жахи російської агресії.”, – розповіли у ДСНС.

Єжи Юрчинськи раніше передавав харківським вогнеборцям необхідні для їх роботи засобіи. Цього разу волонтерська допомога була адресована саперам Міжрегіонального центру гуманітарного розмінування та швидкого реагування ДСНС України.

Начальник Головне управління ДСНС України у Харківській області Олександр Волобуєв та начальник Міжрегіональний центр гуманітарного розмінування та швидкого реагування Володимир Лаврик особисто подякували Єжи Юрчинському за безцінну допомогу та підтримку.

Як повідомляв Харків Times, польський благодійний фонд «Siepomaga» передав продукти харчування та 75 генераторів для пунктів обігріву в Харкові.