Нічні рятувальні роботи у Харкові після прильоту російської ракети (фото)

Пізно ввечері вчора, 29 січня, близько 23:00, рашистські загарбники вдарили ракетою (попередньо С-300) по багатоквартирному житловому будинку в середмісті Харкова. На місці влучання спалахнула пожежа на площі 450 кв. м – горів зруйнований дах будинку. Також частково зруйнований був його верхній поверх. Внаслідок російського злочину загинула літня жінка, її чоловіка вдалося врятувати. Постраждали також ще двоє мешканців будинку.

Про це Харків Times повідомили у Головному управлінні ДСНС області.

На місце події були направлені близько 40 бійців особового складу ДСНС на шести пожежних автоцистернах. Також на місце прибули «дві автодрабини, автомобіль першої допомоги та спеціальний аварійно-рятувальний автомобіль».

«На момент прибуття підрозділів ДСНС горів зруйнований дах будинку на площі біля 450 кв. м Щоб дістатись до осередків горіння, вогнеборцям доводилось розбирати завали», – йдеться у повідомленні.

О 23:38 пожежу вдалося локалізувати. Повністю ліквідована вона була лише о 03:18 сьогодні, 30 січня.

Як повідомляв Харків Times, вночі  мер Харкова Ігор Терехов заявив про загибель однієї людини внаслідок російського ракетного удару по житловій багатоповерхівці в центрі Харкова.

Стало відомо про щонайменше трьох людей, які постраждали внаслідок російського ракетного удару по житловій багатоповерхівці в центрі Харкова. Одну літню жінку наразі шукають під завалами.

Вночі сьогодні, 29 січня, російські покидьки з сусіднього бєлгорода знову обстріляли Харків. Ворожа ракета влучила в житловий будинок у Київському районі, в центрі міста. У будівлі почалася пожежа. Ймовірно, є постраждалі.