В Козачій Лопані з-під уламків зруйнованого російським снарядом будинку дістали жінку

Вранці 26 січня російські окупанти обстріляли житловий сектор розташованого неподалік кордону з рф смт Козача Лопань Харківської області. Внаслідок обстрілу було частково зруйновано низку будинків, під завалами в одному з них опинилася жінка-інвалід.

Про це Харків Times повідомили у ДСНС області.

Рятувальники спільно поліцейськими та медиками дістали постраждалу з-під уламків конструкцій напівзруйнованого будинку, в якому вона мешкала. Наразі жінка знаходиться у лікарні.

За інформацією прокуратури області, пораненій жінці 69 років. За фактом обстрілу розпочато досудове розслідування ст. 438 КК України (порушення законів та звичаїв війни). За попередніми висновками правоохоронців, рашисти вдарили по селищу з РСЗВ “Град”.

Окрім Козачої Лопані сьогодні, 26 січня, ворог обстріляв Куп’янськ. Там зруйновано приватний житловий будинок, повідомили у Харківській ОВА.

Як повідомляв Харків Times, у ніч з 25 на 26 січня був зафіксований приліт ворожої ракети С-300 в Куп’янську. «Великою стратегічною ціллю» російського обстрілу цього разу стало «особисте авто співробітника Нацполіції.