Три харківських трамваї тимчасово змінять маршрут

25-26 січня в зв’язку з проведенням ремонтних робіт відбудуться зміни у русі наземного електротранспорту м. Харкова. Змінять маршрут трамваї №20, №27, №28.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

Через ремонт трамвайної колії у середу 25 січня з 10:00 до 12:00 буде припинено буде рух трамваїв на вул. Великій Панасівській, на ділянці від вул. Євгена Котляра до пров. Лосівського, у пров. Лосівському, пров. Піскунівському, проїзді Рогатинському та на вул. Клочківській, на ділянці від проїзду Рогатинського до вул. Новгородської.

У цей час трамвай №20 курсуватиме так:

  • частина 1: розворотне коло «Південний вокзал» – вул. Євгена Котляра – вул. Велика Панасівська – розворотне коло «Іванівка»;
  • частина 2: розворотне коло «пр. Перемоги» – пр. Перемоги – вул. Клочківська – розворотне коло «вул. Новгородська».

25 та 26 січня з 10:00 до 15:00 буде припинено рух трамваїв на вул. Героїв Праці, від вул. Шевченка до вул. Академіка Павлова, та на вул. Шевченка, від вул. Героїв Праці до розворотного кола «Журавлівський гідропарк.  Це пов’язано з аварійним ремонтом контактної мережі.

На час робіт трамваї курсуватимуть так:

№27: розворотне коло «Новожанове» – вул. Москалівська – вул. Гольдбергівська – вул. Молочна – пл. Захисників України – пр. Героїв Харкова – вул. Академіка Павлова – ст. м. «Героїв праці»;

№28: розворотне коло «Новожанове» – вул. Москалівська – вул. Гольдбергівська – вул. Молочна – пл. Захисників України – пр. Героїв Харкова – вул. Академіка Павлова – вул. Семиградська – вул. Віринська – вул. Мойсеївська – вул. Шевченка – розворотне коло «Журавлівський гідропарк».

Як повідомляв Харків Times, у Харкові поновить роботу тролейбус №27, який курсує від пр. Дзюби до вул. Новий Побут.