Російські ракети пошкодили дитсадок та медзаклад у Куп’янську

Вночі та зранку 25 листопада російські загарбники завдали ударів ракетами С-300 по Куп’янську, пошкодивши виключно цивільні об’єкти.

Про це Харків Times довідався з повідомлення голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова.

За його словами, протягом 24 та вранці 25 листопада російські окупанти  наносили ракетні та артилерійські удари по містам та селам Куп’янського, Харківського, Чугуївського районів.

Внаслідок артилерійського обстрілу у місті Вовчанськ було поранено 66-річного чоловіка. Його госпіталізували. Також внаслідок обстрілу було пошкоджено пошкоджено житловий будинок.

З осколковими пораненнями доставили до лікарні 69-річного чоловіка, який підірвався на міні у Вовчанську.

“Вночі та зранку росіяни завдали ударів ракетами С-300 по Куп’янську. Є влучання на території дитячого садка та медичної установи”, – повідомив Олег Синєгубов.

Місця обстрілів оглянули слідчо-оперативні групи, зібрали та вилучили речові докази. Слідчими відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) КК України.

Як повідомляв Харків Times23 листопада, близько 07:40 російські загарбники обстріляли Куп’янськ Харківської області. Обстрілом було пошкоджено житлову багатоповерхівку та будівлю поліклініки. На жаль, від ворожого обстрілу загинули двоє мирних громадян.

Того ж дня рашисти здійснили повторний удар по Куп’янську та обстріляли ракетами Куп’янський район.