Завтра у Харкові два трамваї вчергове змінять свої маршрути

Завтра, у п’ятницю, 28 жовтня, рух трамваїв по вулиці Шевченка, від вулиці Мойсеївської до розворотного кола «Журавлівський гідропарк», вулицям Мойсеївській, Віринській, Семиградському в’їзду, від вулиці Шевченка до вулиці Академіка Павлова, буде заборонено з 10:00 до 14:00.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Харківської міської ради із посиланням на Департамент інфраструктури.

За відомостями департаменту, це пов’язано з ремонтом трамвайної колії.

У цей час трамваї №27 та 28 курсуватимуть так: розворотне коло «Новожанове» – вул. Москалівська – вул. Гольдбергівська – вул. Молочна – пл. Захисників України – пр. Героїв Харкова – вул. Академіка Павлова – вул. Героїв Праці – вул. Шевченка – розворотне коло «Журавлівський гідропарк».

Як повідомляв Харків Times, 12 жовтня ці ж трамваї змінювали свої маршрути через ремонт колій на вулиці Москалівській від розворотного кола «Новожанове» до вулиці Миколи Бажана.

6 жовтня з тієї ж причини був заборонений рух трамваїв по вулиці Молочній та площі Захисників України від вулиці Плеханівської до проспекту Героїв Харкова та по проспекту Героїв Харкова від площі Захисників України до вулиці Академіка Павлова

9 вересня через ремонт колій перекривали вулиці Гольдбергівську та Молочну – трамваї №№ 27 та 28 знову рухалися не своїм звичним маршрутом.