За добу у Чугуївському районі виявили тіла чотирьох загиблих від підриву на мінах

На деокупованих територіях Харківської області майже щодня мирні мешканці підриваються на мінах, які російські окупанти залишили після себе. Сьогодні, 22 вересня, у Чугуївському районі чотири людини людини постраждали внаслідок підриву на ворожих мінах, і було виявлено тіла чотирьох загиблих.

Про це Харків Times повідомили у Нацполіції Харківської області.

За інформацією правоохоронців, отримали вибухові травми 67-річна жителька села Гракове та 52-річний житель селища Чкаловське.

Також сьогодні поліцейський офіцер громади виявив у полі двох підірваних на міні трактористів. Їх доставили до Чугуївської районної лікарні.

“4 людини загинули. Наступили на міну у Чугуївському районі. Сьогодні виявлені. Зареєстровано повідомлення”, – розповіли в поліції.

Правоохоронці просять всіх бути максимально обережним та не наближатися до підозрілих предметів, пересуватися тільки асфальтованими доріжками та у разі виявлення вибухонебезпечних предметів негайно телефонувати за номером 101 або 102.

Як повідомляв Харків Times, за інформацією ДСНС, Харківську область ворог заміновав більш інтенсивно, ніж Київську. В деокупованій частині Харківщині протипіхотні міни буквально розсипані вздовж доріг.

21 вересня поблизу с. Гракове Чугуївського району підірвався на міні та загинув начальник Харківського високовольтного РЕМ Андрій Власенков.