Росіяни обстріляли Салтівку ракетами з іноземним маркуванням (фото)

Вночі 22 вересня російські окупанти нанесли черговй ракетний удар по житловому масиву Київського району Харкова. Внаслідок обстрілу сталася пожежа на території гаражного кооперативу.

Про це Харків Times повідомили у ДСНС області.

Потужні вибухи у місті було чутно близько 21:30. Через обстріл загорілися сім гаражів на площі 200 кв.м. 25 рятувальників з залученням чотирьох одиниць спецтехніки загасили пожежу.

Люди, за попередніми даними, від цього удару росіян не постраждали.

Ворожий боєприпас влучив  в ГАЗ 2131, що стояв в гаражі, повідомив начальник слідчого управління ГУ Нацполіції Харківської області Сергій Болвінов. За його словами, внаслідок удару зруйновано авто та 4 пустих гаража, що стояли поруч.

Сергій Болвінов додав, що слідчо-оперативна група, яка розпочала фіксацію обставин ворожого удару, виявила на місці події незвичайні знахідки.

“На місці знайдено уламки ракети з іноземним маркуванням, фахівці раніше з таким не стикалися”, – розповів Сергій Болвінов.

Вилучені на місці обстрілу уламки ракети будуть направлені для відповідних експертних досліджень. За процесуального керівництва Київської окружної прокуратури м. Харкова розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Як повідомляв Харків Times, близько 01:45 21 вересня, рашистські покидьки знову обстріляли Харків. Очільник міста Ігор Терехов повідомив, що ворожі боєприпаси влучили у дві житлові багатоповерхівки в Холодногірському районі міста. В одній з них через обстріл було заблоковано 10 мешканців.