Від ворожого вогню постраждали двоє братів-підлітків у Куп’янському районі

У Куп’яньскому районі Харківської області внаслідок російських обстрілів отримали поранення троє підлітків – двоє хлопців та дівчина.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення Офісу генпрокурора.

“15 вересня внаслідок обстрілу с. Осиновово Харківської області отримали поранення двоє хлопчиків 12 та 13 років. 14 вересня у внаслідок обстрілів м. Куп’янськ Харківської області отримала поранення 15-річна дівчинка.”, – йдеться в повідомленні.

Поранені 15 вересня 12-річний та 13-річний хлопці – брати. У старшого – осколкові поранення обличчя і руки, у молодшого брата — осколкові поранення голови й ноги. Обоє перебувають у середньому стані тяжкості, повідомляє Суспільне.

За інформацією ХОВА з посиланням на Центр екстреної медичної допомоги, 15 вересня через російські обстріли  в Куп’янському районі  отримали поранення 10 людей, в тому числі 2 дітей 12 та 13 років. Одну жінку поранено в Ізюмському районі, ще одну –  в Харківському.

16 вересня близько 3:30 ночі російські окупанти здійснили ракетну атаку по смт Золочів. Два ворожих боєприпаси влучили в асфальт неподалік закладу освіти. В будівлі вибито вікна. За попередніми даними, люди внаслідок цієї атаки не постраждали.

Як повідомляв Харків Times,  звільнену “Гоптівку” окупанти обстріляли з території РФ.

15 вересня російські окупанти обстрілювали населені пункти Харківського, Куп’янського та Ізюмського районів, з яких втекли декілька днів тому через контрнаступ ЗСУ.