Від російського удару по Салтівці постраждали мирні мешканці та виникла пожежа (оновлено, фото)

В понеділок, 15 серпня, близько 10:30 російські окупанти вчергове обстріляли Салтівський район м. Харкова. Внаслідок обстрілу, за уточненою інформацією, постраждали п’ятеро людей.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення Харківського міського голови Ігоря Терехова.

За його словами, ворожі боєприпаси влучили біля зупинки транспорту. Внаслідок обстрілу, за попередніми данними, було поранено двох людей.

Під ворожий вогонь також потрапив житловий де’вятиповерховий будинок. Російські боєприпаси влучили у дах. За попередніми данними, люди не постраждали.

Також внаслідок обстрілу виникла пожежа у гаражному кооперативі.

Ще один приліт зафіксовано у дворі ще за однією адресою Салтівського району.

“Посікло машини, вибито у будинку скла, постраждав дитячий майданчик. Попередньо без жертв. Жодних військових об’єктів там не було і бути не могло.”, – розповів Ігор Терехов.

Пізніше стало відомо, що кількість постраждалих від російського обстрілу збільшилася до п’яти. Чотирьох з них госпіталізували. Стан двох госпіталізованих оцінюється як важкий. Ще одній людині медики надали допомогу на місці, повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

“Медичні та рятувальні служби продовжують працювати на місцях влучань”, – розповів очільник області.

Як повідомляв Харків Times, 15 серпня, близько третьої години ночі у Харкові було чутно біля десяти потужних вибухів – це росіяни з сусіднього бєлгорода передали “традиційний ракетний привіт”. Однак кілька ворожих боєприпасів відмовилися покидати територію рф, впали у бєлгородській області. Ті, що долетіли, пошкодили низку об’єктів у Харкові, Мерефі та Чугуєві.